avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... iesirea de urgenta a scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

iesirea de urgenta a scarii

vecinul de la parter vrea sa anuleze usa de urgenta a scarii. are voie fara acordul meu(proprietar) sau celor de la isu?multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:20, 3 Septembrie 2008
NU, nu are voie. Intr-un bloc nu se poate lua o hotarare de catre un singur proprietar (....ca nu e pe mosia lui) si nici nu va obtine aprobare de nicaieri. Acea usa poate fi prevazuta cu yala si toti proprietarii sa-si cumpere chei. Probabil s-o fi saturat de vanzoleala de pe acea usa, dar asta nu e un motiv s-o zideasca sau s-o bata-n cuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc- usi montate care nu respecta regulamentul isu locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, In blocul in care locuiesc vecinii au instalat pe holul comun inca o usa. La fiecare etaj este o astfel de usa, care sa protejeze \"mai bine\" ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament nou acum trei ani la mansarda, et.3 ... dido_dijmarescu dido_dijmarescu Am cumparat un apartament nou acum trei ani la mansarda, et.3 , vecinul de sub noi a taiat din acoperis vreo 15cm si din dreptul nostru ca nu-i intrau ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru inchiderea usii din spate a blocului? hightlink hightlink Buna ziua, In blocul in care locuiesc cineva si.a facut o camera in incaperea care era de fapt iesirea din spate a blocului marind astfel apartamentul lui, ... (vezi toată discuția)