avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ordinul 50/1990
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ordinul 50/1990

pana la urma nu nimeni de unde se poate procura un exemplar din ordinul 50/1990 si ordinul 125/1990 completate cu avizele ulterioare ( la 31.08.1994) ?
Cel mai recent răspuns: ela-ela , utilizator 08:54, 9 Decembrie 2011
Ordin nr.50/1990
[ link extern ]

ORDIN nr. 100 din 9 aprilie 1990 privind completarea Ordinului nr. 50/1990
[ link extern ]

Ordin nr.125/1990
[ link extern ]
nu m-ati inteles; eu am fost de curand la casa de pensii cu un dosar al unei asistente de radiologie; am trecut in adeverinta ordinul, anexa si punctul din 50-ul pe care il stim si il gasim cu totii pe net, insa dupa ceva vreme casa de pensii a solicittat o adeverinta corecta pe motiv ca cea eliberata de unitate nu prevede punctul si aneax referitoare la activitatea asistentilor medicali din radiologii; am luat legatura cu dansii si le-am citit punctul la care am facut noi referire si atunci mi s-a atras atentia ca noi, unitatea, nu avem varianta modificata; am cautat de zor pe net si am gasit doar expresia " ordinul 50/1990si ordinul 125/1990 completate cu avizele ulterioare" , undeva am zarit si fotografia copertioi , dar nu am gasit ordinul in sine.
Din cate stiu acest Ordin nu a fost modificat decat prin acele Ordine specificate mai sus , alte modificari nu au fost aduse acestui Ordin.
De aceea am postat toate cele trei Ordine ... avizul nu poate modifica un Ordin... avizul se obtine de la institutiile abilitate in baza acestui Ordin.
Buna ziua
Se pare ca acest ordin 50/1990, completat cu avizele ulterioare, la 31.08.1994 exista se pare la Min. Muncii si la Case de pensii.
Daca il are cineva sau intra cineva in posesia lui......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta conform ord.50/1990 canca canca Am lucrat in mediu radioactiv incepind cu 14.04.1988 pina 30.05.1992. in respectiva perioada am fost incadrata in gr.I. Mi s-a eliberat adeverinta de la ... (vezi toată discuția)
Ordinul 50/1990 NastasescuIlie NastasescuIlie Va rog, daca are cineva : adresele ,ordinele, etc.prin care MMOS, a complectat ,,Ordinul 50/1990 anexa I si le-a difuzat la casele de pensii,ITM. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Ordinul nr. 50/1990 al mmps, republicat in 1994 ela-ela ela-ela Buna ziua Va rog frumos daca are cineva stiinta unde pot gasi [b]Ordinul 50/1990 al MMPS republicat in 1994[/b] Am mare nevoie de el (vezi toată discuția)