avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare pt perioada concediului fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare pt perioada concediului fara plata

buna ziua, supun atentiei dumneavoastra urmatoarea speta:
sunt angajata ca personal contractual intr-o primarie si vreau sa-mi iau concediu fara plata pe o perioada de cateva luni pentru a ma angaja la o scoala. Daca lucrurile merg bine la noul job voi ramane acolo . daca nu, ma reintorc la vechiul servici. este legal ?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 11:33, 15 Septembrie 2011
Da, puteti sa va angajati in alta parte pe perioada concediului fara plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata formare profesionala val74 val74 Buna ziua. Am luat concursul la o institutie de stat si ma intereseaza daca pot sa imi iau concediu de la vechiul loc de munca, sa vad cum ma acomodez la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa ma reintorc la lucru din ccc inainte cu ... andrea1990 andrea1990 Buna ziua! Doresc sa ma reintorc la lucru din CCC inainte cu 60 zile de a implini copilul 2 ani pt. a beneficia de stimulent insertie. Insa nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salariu jax jax Daca imi iau pe o perioada de 30 zile concediu fara salariu...si imi gasesc in aceasta perioada un job mai bun cum fac sa lucrez la noul job...si sa am ... (vezi toată discuția)