avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire parti sociale
Discuție deschisă în Executare silită

poprire parti sociale

buna ziua
ma puteti ajuta va rog cu un model de poprire pe partile sociale detinute de un debitor in cadrul unei soc conform art 66 alin 2 legea 31/1990?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters63637 , utilizator 22:56, 3 Septembrie 2008
poprirea partilor sociale imi apare ca inadmisibila conform cpc. val partile sociale este discutabila, fixa sau negociabia, certa ori nu, lichida orei ba... capitalul social depus la constituire poate fi retras a 2-a zisamd. nu cred intr-o finalitate a executarii partilor sociale facand abstractie de patrimoniu sc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire ps cedate, cesiune neinregistrata la rc ContSters79137 ContSters79137 in cadrul unui SRL se face o cesiune, in 2006, de la cedentul A catre cesionarii B si C, fiind astfel cesionate toate partile sociale. din diverse motive, ... (vezi toată discuția)
Poprire parti sociale blmirela blmirela Am un contract notarial in care am imprumutat niste bani unui administrator si mi-a garantat cu parti sociale intr-un SRL cu inca doi asociati minoritari. Ok, ... (vezi toată discuția)
Actiune anulare act fraudulos facut in dauna creditorilor societatea x este in administrare judiciara urmand ca in curand sa se aprobe trecerea la faliment. procedura s-a deschis in ianuarie 2004. in anul 2003 ... (vezi toată discuția)