avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune in simulatie-repercursiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune in simulatie-repercursiuni

Buna ziua, tuturor!
In urma cu 10 ani, prin procura notariala, l-am imputernicit pe tatal meu sa cumpere un apartament pentru si in numele meu. De la momentul achizitionarii apartamentului, tata s-a mutat in apartamentul meu. Anul trecut am anulat procura. Zilele trecute mi-a deschis actiune in declararea simulatiei. Poate folosi acea procura ca act secret in proces?
Va multumesc anticipat pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Modalitate prin care imi pot folosi propietatea ariana_2374 ariana_2374 Buna ziua, tuturor! Acum 10 ani printr-o procura notariala l-am delegat pe tatal meu sa cumpere un apartament in numele meu si pentru mine si sa faca ce ... (vezi toată discuția)
Actiune in simulatie ariana_2374 ariana_2374 buna seara tuturor, in urma cu 10 ani am delegat pe tatal meu, prin procura notariala sa cumpere un apartament in numele meu si pentru mine si sa faca tot ce ... (vezi toată discuția)
Speta interesanta uleana uleana In 2001 se incheie un antecontract sub semnatura privata intre promitentul - vanzator si promitentul - cumparator si se da un avans reprezentand 20% din ... (vezi toată discuția)