avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Lucrari de modificare / amenajare constructie anterior ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Lucrari de modificare / amenajare constructie anterior obtinerii autorizatiei!?

vreau sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema : in cazul in care unele lucrari de modificare/amenajare a unei constructii au fost efectuate anterior emiterii unei autorizatii pentru aceasta, in ce masura pot fi sanctionat?mentionez ca autorizatia inca este in vigoare, dar nu pot dovedii ca am efectuat lucrarile in perioada valabilitatii sale ci doar inainte, ..sau daca de la data efectuarii au trecut mai mult de doi ani?
Cel mai recent răspuns: MARCEL MOLNAR , Consilier juridic 20:58, 30 Septembrie 2011
Daca acele lucrari sunt in concordanta cu AC eliberata dupa, nu conteaza, e ok. Eliberarea AC inseamna ca ati intrat in legalitate.
Altfel, sunteti pasibil de amenda si/sau demolarea celor efectuate in afara AC.
intodeauna trebuie sa executati lucrarile in baza unor proiecte aprobate, daca intervin diverse modificari pe care le justificati se pot cere avize de la autoritatile locale, daca nu sunteti pasibil de amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cladire partial construita ilegal brazvan brazvan buna seara. Ce se intampla daca o cladire a unei p.j. care este in acte construita 200 mp pe teren de 300mp si in realitate 300 mp pe teren de 500 mp? Se ... (vezi toată discuția)
Demolare sergiusara sergiusara Buna ziua! Imi poate spune cineva cam la ce cost ajunge demolarea unui imobil. E vorba de o casa cu 4 camere. Multumesc. (vezi toată discuția)
Construcție fără autorizație cryssty95 cryssty95 Buna ziua. Am o casa cu 2 camere și hol iar de curând am făcut mansarda si am modificat putin acoperișul făcând niște stâlpi de susținere pentru a ... (vezi toată discuția)