avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general achizitie cu bonuri fiscale, factura emisa ulterior
Discuție deschisă în Contabilitate în general

achizitie cu bonuri fiscale, factura emisa ulterior

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti care sunt intregistrarile contabile pentru situatia in care se achizitioneaza combustibil (pentru un TAF) pe baza de bonuri fiscale si ulterior, la 15 zile primim factura fiscala pentru aceste bonuri.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: florisp2009 , utilizator 15:32, 26 Septembrie 2011
TAF=Tractorul Articulat Forestier ; plata cash; in cazul in care fac operatia 4426 = 401 ,in jurnal cumparare nu mai apare baza impozabila, deoarece intrarea 3022 o fac prin bon fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centralizator bonuri motorina jonny_6 jonny_6 Buna ziua ! Avand in vedere Opanaf 2986/2013 referitor la nedeclararea bonurilor fiscale in declaratia 394 , pt o firma de taxi platitoare de TVA care ... (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale si facturi combustibil ajutor!!! irina_nico irina_nico Buna ziua! Am mai multe bonuri fiscale pentru combustibil iar factura este emisa la o data ulterioara. Cum inregistrez receptia combustibilului(achizitia lui ... (vezi toată discuția)
Bonuri valorice marcelaL marcelaL buna imi spune si mie cineva cum inregistrez o factura de bonuri valorice de combustibil? daca inregistrez si factura cu bonuri valorice si bonul de ... (vezi toată discuția)