avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXPROPRIERI - AUTOSTRADA SOARELUI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXPROPRIERI - AUTOSTRADA SOARELUI

Buna ziua.
Pe tronsonul IV al autostrazii soarelui bunicii mele i se ia 7900 mp de catre cei cu autostrada si i se ofera ca despagubire suma de 29.900 Ron. Caut un avocat si merg in instanta unde primesc drept de evaluare a acelui teren si mi se cere sa platesc 2400 ron pentru evaluator . NU DISPUN DE ACESTI BANI IAR AVOCATUL IMI SPUNE CA VOI PRIMI DOAR DESPAGUBIRE INITIALA DE 29.900 RON oferita initial . Ce ma sfatuiti sa fac ???
Cel mai recent răspuns: cosminnicu , utilizator 14:41, 15 Septembrie 2011
In cazul in care nu realizati venituri ori acestea sunt minime, puteti formula cerere de ajutor public judiciar potrivit cu Ordonanta nr. 51/2008. Despagubiri efective veti primi doar daca din acel raport de evaluare ori din evitenta vanzarilor a Notarilor Publici de pe acea raza teritoriala, reiese ca suma acordata de catre expropriator este inferioara celei pe care sunteti indreptatit sa o primiti. In anumite conditii se pot solicita si daune in masura in care se demonstreaza existenta unui prejudiciu,.
AM FACUT SI O SESIZARE LA INSPECTORATUL DE CONSTRUCTII IAR IN URMA CONTROLULUI ACESTIA AU SISTAT LUCRARILE SOCIETATII ASTALDI PE ACEL TEREN DEOARECE ACESTIA EFECTUAU LA ACEL MOMENT LUCRARI PE TERENUL RASPECTIV FARA CA EU SA FIU EXPROPRIAT LEGAL DAR SI FARA A DETINE VREO AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE.
In zona toti cei care au mers in instanta au primit de la 6 euro pe mp ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere teren in domeniul public DanielCariga DanielCariga Bună ziua. Terenul aferent locuinței mele este de 1100 mp conform CF-ului. Primăria m-a obligat să împrejmuiesc doar 940 mp spunând că restul va fi ... (vezi toată discuția)
Proces cu cnadnr pentru expropriere biulian biulian Buna seara. Mama are 75 de ani si are in proprietate o camera si anexe in suprafata de circa 30 mp intr-o casuta cu 3 proprietari in sectorul 2 sos. Fabrica de ... (vezi toată discuția)
Expropriati in mod ilegal pentru constructia autostrazii a2?! nlaur86 nlaur86 Buna ziua, Sunt proprietarul unei bucati de teren pe traseul autostrazii A2 (Bucuresti - Constanta). In anul 2011 a aparut in Monitorul Oficial o informare ... (vezi toată discuția)