avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat

Am fost acuzat sapt trecuta de angajator de furt calificat,as vrea sa stiu ce m-i se poate intampla,mentionez k eu nu aveam gestiun,eram doar un simplu vanzator,si a zis k imi desface contractul de munca cu delapidare.a mai zis si k face plagere penala pt furt calificat cu declaratiile a 2 colegi.....ce m-i se poate intampla sau ce sa fac.???
Cel mai recent răspuns: prosecutor , utilizator 21:49, 4 Septembrie 2008
lol nu ai spus detaliile... in principu faci intre 3 si 15 ani inchisoare pentru furt calificat sau intre 1 si 15 ani pentru delapidare! =D>
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2008
prosecutor, utilizator
buna intrebare!!!!
Fara detalii este greu de raspuns... putea fi si infractiunea de abuz de incredere care e mai usor pedepsita ca furtul, dar depinde de situatia de fapt....
andr3y88 a scris:

Am fost acuzat sapt trecuta de angajator de furt calificat,as vrea sa stiu ce m-i se poate intampla,mentionez k eu nu aveam gestiun,eram doar un simplu vanzator,si a zis k imi desface contractul de munca cu delapidare.a mai zis si k face plagere penala pt furt calificat cu declaratiile a 2 colegi.....ce m-i se poate intampla sau ce sa fac.???
Esti dragut andr3y88! Ai fost sesizat!? De fapt, ai fost acuzat de furt calificat, verbal! Respectiva acuzatie trebuie si demonstrata intr-un fel sau altul! Deocamdata stai linistit, daca ai constiinta curata si adevarul este altul fata de acuzatiile care ti se aduc de catre angajator.
Simt ca a facut ceva.... Ia un avocat care citeste dosarele, nu unul care merge la plezneala (nu dau nume). lol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau delapidare copiator copiator in ce categorie este incadrata sustragerea de bani de la societate prin cardurile altor persoane ? suma este de aproximativ 200.000 eur si care este pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Delapidare gyd gyd am lucrat mai mult de 2 ani la un srl. am luat bani gheata dintr-o firma, nu sunt administratorul si legal n-am nici o legatura cu acea firma de la care am ... (vezi toată discuția)
Furt Cristina Ifrim Cristina Ifrim Stimati colegi d epe forum, daca un angajator descopera ca un salariat fura din unitate si nu doreste sa cheme Politia dar il cerceteaza disciplinar poate ... (vezi toată discuția)