avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre ajutorul la inclzire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre ajutorul la inclzire

As vrea sa stiu ,daca am un apartament proprietate impreuna cu sotul si alt apartament donat de mama mea in care ea locuieste cu drept de uzufruct,,se considera ca am doua apartamente si nu mai primesc ajutorul la incalzire?multumesc.
Cel mai recent răspuns: diana1sefa , utilizator 16:50, 15 Septembrie 2011
Da, in fapt si in drept, aveti doua locuinte ! Decizia in acest sens se va lua la nivelul fiecarei autoritati locale. Dupa noile reguli se pare ca nu veti mai avea dreptul la ajutor.
Nu are nici o legatura. Platiti normal ca si ceilalti carora nu li se face acel scazamint .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la ajutor de incalzire mireluta_56 mireluta_56 mama mea are ajutor social si locuieste singura, eu am drept de uzu fruct asupra proprietatii respective,locuiesc in alta localitate si impreuna cu fiul meu ... (vezi toată discuția)
In primul rand buna seara... galbenu galbenu am si eu o problema si vreau sa stiu daca o pot rezilva sau nu si de aceea am apelat la dvs..in legatura cu ajutorul acela la incalzire..eu sunt din pitesti ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager - credit banca pusapopescu2013 pusapopescu2013 Locuiesc cu uzufruct vager intr-un apartament. Am un credit bancar si sunt in litigiu cu banca. Dupa noile legi ale bancilor exista vreun risc pentru persoana ... (vezi toată discuția)