Intrebarea mea este urmatoarea: sunt romanca casatorita in germania anul2010,nu am anuntat casatoria in romania,figurez cu actul de identitate roman si adresa. in germania sunt inregistrata la primarie si am obtinut aproape toate actele dupa actualul sot cetatean german,deci eu am doua adrese una in romania si una in germania,o problema o am la banca la care am un credit de 5 ani si nu la-m mai platit,imobile sau alte bunuri nu am pe numele meu,exista posibilitatea sa fiu gasita aici in germania si obligata sa platesc restantele? deoarece aici am un loc de munca definitiv cu contract nelimitat de munca,card bancar,masina personala, ce ma sfatuiti ? Multumesc din suflet celor care imi vor raspunde .::(
Linistiti-va . Reluati tratativele cu banca de la care v-ati imprumutat si rugati-i sa incheiati un -Angajament-, prin care in scris sa le cereti sa va acorde prelungirea termenului de plata si ca veti plati dovedind cu contractul de munca sau sa va retina rata din salariu. Oricum nu veti scapa iar consecintele relei credinte de a va plati ratele se vor rasfringe tot asupra dvs.
multumesc la intrebare. si daca ma vor gasi? sau va trebui sa astept pana primesc cetatenia germana si apoi sa renunt la cea romana.? suntei avocat? cu siguranta stiti cum se poate dovedi daca cineva semneaza in locul meu?pot dovedi ca nu e semnat de mine cu toate ca arata perfect cel ce mi-a furat semnatura. multumesc
Avind in vedere ca orice banca are legaturi juridice internationale de urmarire a datornicilor in mod sigur prin demersurile facute de banca va vor gasi.In ceea ce priveste falsificarea semnarurii este un fapt foarte grav . In ceea ce priveste dobinzile aferente sinteti ibligata se le platiti pentru ca asa a-ti incheiat contractul .
cu siguranta un avocat competent va reduce aceste dobanzi ,cunosc cazuri unde sa platit doar suma creditata ,lasand la o parte dobanzile care sau acumulat in 5 ani. singura solutie este sa-mi caut un avocat. cu banca a discutat sora mea , raspunsul a fost sa stau linistita nu am bunuri pe numele meu si nu au ce sa imi faca sunt persoane care au sume foarte mari si nu le mai dau de urma.
Fals in acte la banci
saria
Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)
Restante banci
NIKNIKO
buna ziua, am un credit la o banca si nu am mai platit de 1 an din cauza ca nu am mai avut bani,sotul meu a ramas fara serviciu si a fost din ce in ce mai greu ... (vezi toată discuția)