Intrebarea mea este urmatoarea: sunt romanca casatorita in germania anul2010,nu am anuntat casatoria in romania,figurez cu actul de identitate roman si adresa. in germania sunt inregistrata la primarie si am obtinut aproape toate actele dupa actualul sot cetatean german,deci eu am doua adrese una in romania si una in germania,o problema o am la banca la care am un credit de 5 ani si nu la-m mai platit,imobile sau alte bunuri nu am pe numele meu,exista posibilitatea sa fiu gasita aici in germania si obligata sa platesc restantele? deoarece aici am un loc de munca definitiv cu contract nelimitat de munca,card bancar,masina personala, ce ma sfatuiti ? Multumesc din suflet celor care imi vor raspunde .::(
Acum este nitel cam tarziu ca sa solicitati sfaturile altora;ar fi trebuit sa fiti corecta de la inceput in raporturile dvs cu banca creditoare si sa va platiti periodic toate da-
toriile.Faptul ca dobanzile aici sunt mai mari decat in Vest nu este o noutate pentru
nimeni.Intrebarea dvs e tipica pentru un roman care incearca sa scape de urmarile
neplacute ale strangerii latului,dupa ce a fentat o buna perioada de timp!Dupa mine,
asemenea intrebari nu ar trebui postate pe forum ca sa nu mai dea idei si altora!!
multumesc,daca ati sti mai exact problema in sine , pana acum am mai platit 1 credit cu o dobanda foarte mare, partea proasta este ca restul creditelor au fost scoase de o persoana in numele meu falsificandumi semnatura. multumesc oricum de sfat
mutumesc de raspuns, aveti dreptate dar pentru a deschide un proces impotriva celui ce a falsificat semnatura mea e destul de complicat sincer nu as dori acest lucru pentru ca as pune viata mea in pericol in momentul in care afla ca sa deschis un proces ,e foarte greu sa ma gandesc la achitarea sumei la dobanzile mari care sau adaugat,as fi de acord sa achid suma in transe dar nustiu daca imi vor reduce din dobanda acumulata.
Fals in acte la banci
saria
Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)
Restante banci
NIKNIKO
buna ziua, am un credit la o banca si nu am mai platit de 1 an din cauza ca nu am mai avut bani,sotul meu a ramas fara serviciu si a fost din ce in ce mai greu ... (vezi toată discuția)