avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Foarte urgent: executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Foarte urgent: executare silita

Parintii mei au primit o notificare de la o banca in care spune ca in cazul in care nu inapoiaza suma de 3800lei pana maine, vor trece la executarea silita a bunurilor. Problema este ca prarintii mei nu au facut niciun fel de imprumut la banca, probabil ca altcineva s-a folosit de numele lui tata si a facut imprumutul. Inca nu stim daca banca are toate datele (serie buletin, cod numeric etc), stim sigur ca are adresa buna si numele. Ce se poate face pentru a evita atat plata unei sume de care nu s-a folosit cat si a executarii silite. Va rog din tot sufletul sa ma ajutati urgent cu un raspuns. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:24, 7 Septembrie 2009
Este un motiv pentru a formula pe calea Ordonantei Presedentiale - o contestatie la executare. Luati legatura in prealabil cu executorul bancar sau judecatoresc care se ocupa de dosar.

Cu stima
av. Gheorghe Alexandru
faceti contestatie la executare exact pe motivul pe care il invocati aici, asta se face in 15 zile de primirea notificarii ca s-a pornit executarea silita. solicitati obligarea bancii la depunerea tuturor documentelor de acordare a acelui credit si dovediti ca semnatura nu va apartine.......cel mai sigur luati un aparator ca sa nu va pierdeti in chestii procedurale....
Daca de exemplu aflam ca altcineva a semnat si nu o sa-l identificam, cine raspunde de eroarea facuta? Mama este bolnava si va imaginati cum a primit vestea si nu vreau ca cei vinovati sa scape nepedepsiti. Multumesc!
buna ziua . in primul rand veti avea nevoie de un avocat din orasul dvs .
dansul va sti ce este de facut in acest caz .
in ceea ce priveste semnatura , falsificarea acesteia se va putea dovedi cu o expertiza grafologica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in acte- va rog ajutati-ma cu un sfat elena1981 elena1981 In 2002 am pierdut buletinul,cineva la gasit la falsificat schimbadu-i poza,a mai facut o carte de munca falsa pe numele meu si a luat produse de la FLANCO in ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa pe un contract de credit ceapadaniela ceapadaniela buna ziua.acum 7 ani am divortat de primul sot, in timpul casatoriei fostul sot a facut imprumut la banca semnand si pt mine( o semnatura falsa care nici pe ... (vezi toată discuția)
Se poate anula contractul de imprumut bancar? mariandorel mariandorel 1. În luna iulie 2007 am fost \"convins\" de către şeful meu să fac un împrumut la bancă pentru el. 2. Soţia acestuia lucra la banca şi a facilitat ... (vezi toată discuția)