avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Semnatura falsa pe un contract de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Semnatura falsa pe un contract de credit

buna ziua.acum 7 ani am divortat de primul sot, in timpul casatoriei fostul sot a facut imprumut la banca semnand si pt mine( o semnatura falsa care nici pe departe nu seamana cu a mea).eu nestiind de acel imprumut.acum am proprire pe salar pt acel credit neachitat.ce trebuie sa fac sa dovedesc ca nu este semnatura mea si cum sa intrerup proprirea de pe salar? cat dureaza un astfel de proces?cat dureaza expertiza grafologica?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:33, 4 August 2014
buna ziua... contestati in instanta poprirea pe salariul dvs invocand falsul si uzul de fals...cum pana se finalizeaza procesul e posibil ca banca sa va retina lunar din salariu daca nu cereti si suspendarea executarii silite prin poprire, cereti sa va restituie in cazul castigarii procesului sumele retinute pe nedrept
In afara de contestatie la executare ar trebui depusa si o plangere penala la politie.
In caz contrar veti fi executata silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate anula contractul de imprumut bancar? mariandorel mariandorel 1. În luna iulie 2007 am fost \"convins\" de către şeful meu să fac un împrumut la bancă pentru el. 2. Soţia acestuia lucra la banca şi a facilitat ... (vezi toată discuția)
Credite bancare jeni.. jeni.. Buna ziua, Acum 2 ani, dorind sa ajut pe cineva, am facut 2 credite bancare, unul de 5.535Euro la banca Raiffeisen si unul de 13.700CHF la Banc Post #-o. ... (vezi toată discuția)
Executare silita PaulMarica PaulMarica buna seara, va rog sa imi dati un sfat in legatura cu urmatoarele: am un credit aflat in executare silita, s-a facut poprire o treime din salariul sotiei ... (vezi toată discuția)