avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... se poate anula contractul de imprumut bancar?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

se poate anula contractul de imprumut bancar?


1. În luna iulie 2007 am fost "convins" de către şeful meu să fac un împrumut la bancă pentru el.
2. Soţia acestuia lucra la banca şi a facilitat obţinerea împrumutului.
3. Tot aceasta prin semnătură falsă a ridicat şi banii din cont - dovada: documentele solicitate în copie certificată la bancă-repectiva era casieră.
4 . Până anul acesta au achitat impumutul fără probleme (figureză cu numele şi CNP pe extrasele de cont) , dar acum au rămas cu restanţe şi sunt pe cale să fiu executat silit.
se poate anula contractul de imprumut daca se dovedeste ca nu am beneficiat de bani ? sa depun plângere penală pt. fals şi uz de fals?
Cel mai recent răspuns: mariandorel , utilizator 17:47, 29 Noiembrie 2011
De anulat nu cred ca se va anula, intrucat banca trebuie sa-si recupereze datoria.
Puteti depune plangere, insa probabil ca veti intra si dvs. , ca si complice.
Depinde de dvs. , insa ar fi pacat sa fiti executat silit, dupa cum nu ar fi prea placut nici sa fiti cercetat penal.
compice la ce? nu am avut cunoştinţă de fals până nu am solicitat documentele la bancă
Adica nu ati cunoscut faptul ca seful dvs.( sau sotia acestuia) a ridicat banii si a semnat pentru ridicarea lor, de vreme ce nu dvs. i-ati ridicat?
OK, dar chiar daca veti sustine acest lucru , in caz ca veti depune plangere, nu stiu in ce masura veti fi crezut .De aceea spun ca este posibil sa fiti si dvs. cercetat, in calitate de participant .
semnătura este fals grosolan (analiza grafologică poate dovedi),- banca are specimen de semnătură. Plata ratelor este făcută de către cei doi - nume, prenume CNP ce rezultă din extrasele de cont - depunători în contul meu. de ce ar face acest lucru două persoane străine dăcă nu au legătură cu banii luaţi?
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2011
mariandorel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut andreea0710 andreea0710 Acum 2 ani si jumatate am facut un credit pe numele meu pentru o alta persoana care era seful meu in acea perioada. Este vorba de o suma de 30.000 euro, ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)
Fals in acte Fatu Lucian Fatu Lucian Am o societate comerciala , la care suntem 2 asociati , iar eu sunt administrator. Toate actele contabile , la rubrica \\" administrator\\" , in dreptul ... (vezi toată discuția)