avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Burse sociale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Burse sociale

Buna ziua, sunt o mama singura cu o fetita in clasa I.Poate beneficia fetita mea de bursa sociala,daca venitul meu lunar este de 710 lei net, la care se adauga alocatia copilului? Precizez ca tatal nu si-a recunoscut copilul,deci nu beneficiez de pensie alimentara si nu am alte surse de venit.
Cel mai recent răspuns: elenahrauto , utilizator 13:03, 16 Septembrie 2011
Mergeti la scoala le explicati situatia si intrebati la secretariat despre coditiile in care se acorda bursa sociala si unde depuneti cererea in care aratati toate acestea si depuneti si o copie doveditoare a cunatumului venitului dvs.
Am fost deja la scoala,la secretariat,am explicat situatia si am intrebat care este venitul minin pentru care se acorda aceste burse,dar secretara mi-a spus ca nu stie.Mi s-a cerut doar sa depun o cerere ,fara sa specific venitul meu,explicandu-mi-se ca exista multe cereri,din partea unor familii cu venit 0.De asemenea,am solicitat o lista cu actele pe care ar trebui sa le depun la dosar,dar aceeasi secretara a refuzat sa mi-o dea,spunandu-mi sa astept pana ma suna dumneaei.
Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

ca acte: CI/BI al dumneavoastra (copie), certificatul de nastere al copilului (copie), adeverinta cu venitul net al dumneavoastra, talon alocatie copil, adeverinta de la administratia financiara ca nu realizati alte venituri si nu aveti terenuri.
eventual, dupa ce aveti toate actele, insistati sa le anexati cererii. se va face o ancheta sociala si se va intruni o comisie care va stabili daca va incadrati sau nu.
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2011
dianami, utilizator
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am nevoie urgent de un răspuns .daca îndeplinesc ... Ghipsa Ghipsa Bună ziua am nevoie urgent de un răspuns .Daca îndeplinesc condițiile ptr bursa fetiței mele ptr Bursa socială.Locuiesc doar eu și fetița venit net pe ... (vezi toată discuția)
Mama fara nici un venit irinukiry irinukiry Buna ziua. Am lucrat in strainatate 3 luni,iar cand am revenit in tara eram gravida in 4 luni si jumatate. Nu am avut nici un fel de venit. Am nascut pe 6 ... (vezi toată discuția)
Buna o mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim ... Ingheta Ingheta Buna O mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim pe economie + pensie intretinere minima..n au fost casatoriti parintii.custodie ... (vezi toată discuția)