avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reangajare in acelasi loc de munca dupa demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reangajare in acelasi loc de munca dupa demisie

mi-am dat demisia din armata acum 6 luni din cauza unor probleme personale , ce sanse sunt sa ma angajez dinou
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:46, 17 Septembrie 2011
puteți încheia un nou contract de muncă oricând, dar dacă doriți să vă întoarceți de unde a-ți plecat, ce credibilitate credeți că veți mai avea, cred că răspunsul în cunoașteți destul de bine.
@pneagu a raspuns in topicul pe care l-ati deschis cu aceeasi intrebare in Raspunsuri in comunitate:

Demisia este actul de vointa al salariatului manifestat prin renuntarea colaborarii cu angajatorul. Demisia nu impiedica persoana sa solicite angajarea la fostul angajator, acesta putand accepta sau nu cererea.

Completare

Va rog nu mai deschideti topicuri pe aceeasi tema in mai multe forumuri. Multumesc.

Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente pensii amarianaro amarianaro Urmatoarea situatie Pot iesi la pensie in mod normal, la limita de varsta (am varsta standard de pensionare si stagiul de cotizare impus) si in acelasi timp ... (vezi toată discuția)
Contract de munca aledical aledical Va rog sa ma ajutati in cazul meu; daca am un dosar penal pe rol si fostul angajator dupa 1 an si 4 luni mi-a suspendat cm cu art 52 aliniat1 litera c eu ma ... (vezi toată discuția)
Stergerea unui topic care ar putea interesa si alte persoane din aceasta sectiune "asociatii de proprietari/locatari" ContSters62736 ContSters62736 aseara am deschis un topic referitor la posibilitatea ca un presedinte de AP sa-si ia concediu de odihna daca este angajat cu contract de mandat si, nu stiu ... (vezi toată discuția)