avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare introdusa la o instanta ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare introdusa la o instanta necompetenta

Am facut contestatie la executarea silita si am depus actunea la instanta de domiciliu. La primul termen, instanta a invocat din oficiu exceptia de necompetenta.
Ce se intampla in acest caz ?
Instanta sesizata in mod gresit declina competenta catre instanta competenta ? In aces caz, voi fi citata pentru termenul stabilit de catre instanta competenta ?
Sau trebuie sa formulez personal alta actiune la instanta competenta ?
Daca am platit taxa judiciara de timbru in aceasta instanta, mai trebuie sa timbrez si la instanta competenta ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 22:00, 15 Septembrie 2011
Instanta gresit sesizata declina competenta catre instanta competenta.Veti fi citata de catre instanta competenta.
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2011
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta competenta pt.contestatie la executare aser aser Am facut contestatie la executarea silita si am depus actunea la instanta de domiciliu ,sector 2 ,desi Incheierea pt.executare a fost la judecatoria sector 3 ... (vezi toată discuția)
Contestator dat in debit de instanta pentru taxa de timbru??? dandanaua dandanaua O institutie publica formuleaza contestatie la executare pt.o hot.jud.prin care a fost obligata la chelt.de jud.catre reclamant.Instanta la care se introduce ... (vezi toată discuția)
Invocarea exceptiei necompetentei teritoriale FRD FRD Ca reclamant pina la primul termen de infatisare pot invoca exceptia necompetentei teritoriale ? (vezi toată discuția)