avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... c/v eliberare carte de identitate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

c/v eliberare carte de identitate

Buna seara! Ma poate ajuta cineva spunandu-mi actul normativ care reglementeaza c/v cartii de identitate, adica taxa de 7 lei? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marianna_is , utilizator 23:21, 15 Septembrie 2011
OUG nr.97/2005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 290/2005 cu modificarile si completarile ulterioare;
Multumesc, dar pe mine ma intereseaza ce act normativ reglementeaza suma care reprezinta c/v cartii. am nevoie pentru un proiect de hotarare de CL in vederea incasarii acestei taxe pentru un serviciu de evidenta persoanelor infiinta in anul 2011. Stiu ca taxa extrajudiciara de timbru de 4 lei este reglementata de lg 117/99, modificata si completata, dar nu stiu baza legala care stabileste valoarea de 7 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin de identitate nescaffe nescaffe ca basarabean am fost luat in spatiu ca sa imi fac buletin,acum tre sa ma scot de la evidenta ,de la adresa pe care o am in buletin.Trebuie sa caut o alta ... (vezi toată discuția)
Cartea de identitate si certificatul de casatorie al persoanei divortate luciamihalache luciamihalache Am divortat in 1988 . Certificatul de casatorie a ramas la dosarul cauzei. Acum , pentru obtinerea unei noi carti de identitate mi se solicita sa le prezint ... (vezi toată discuția)
Cand au aparut actele de identitate ? incitatus incitatus Salut! Ma poate ajuta cineva sa aflu cand au aparut primele acte de identitate in lume ? Dar in Romania? Buletinul de identitate care a precedat cartea ... (vezi toată discuția)