avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... reclamatie primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

reclamatie primarie

Buna ziua, Acum cateva luni langa casa mea s-a ridicat peste noapte o constructie P+2E si hala depozitare. Mentionez ca acum 3 ani am contractat un credit pentru finalizarea imobilului in care locuiesc in scopul vanzarii acestuia. Fiind considerata zona predominant rezidentiala s-a concluzionat ca amenajarea si scoaterea la vanzare a imobilului este o oportunitate. Datorita crizei nu am reusit sa vand imobilul. Vecinul a ridicat constructia si nu are autorizatie de constructie. Primaria a emis certificatul de urbanism fara sa ceara si acordul vecinilor. .Autorizarea de catre primarie a lucrarilor de constructii hala depozitare si birouri P+2E , ne aduce prejudicii enorme datorita faptului ca pretul imobilului va scadea considerabil. Pentru recuperarea prejudiciului cauzat putem actiona primaria in instanta? Mentionez ca imobilul este situat chiar langa casa mea, la 3 metri distanta si ne umbreste. Am inteles ca s-a depus un plan de insorire. Pot sa solicit o contraexpertiza a planului de insorire? sau sa fac si eu un plan cu o alta firma? Mentionez ca am facut numeroase reclamatii la primarie dar fara rezultat.
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 11:54, 16 Octombrie 2011

Vecinul a ridicat constructia si nu are autorizatie de constructie. Primaria a emis certificatul de urbanism fara sa ceara si acordul vecinilor. .Autorizarea de catre primarie a lucrarilor de constructii hala depozitare si birouri P+2E , ne aduce prejudicii enorme

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Vecinul are sau nu are autorizatie de construire ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie bloc intre 2 case IuliaBM IuliaBM Buna ziua, Unul dintre vecinii mei doreste sa construiasca 2 blocuri, cu toate geamurile spre casa, curtea si gradina mea. Niciunul dintre vecini nu este ... (vezi toată discuția)
Studiu de insorire irinaneicu irinaneicu Pe terenul alaturat casei noastre se construieste o casa P+E+M cu inaltime de 10m la distanta de 60 cm de hotar .Casa noastra este numai parter iar constructia ... (vezi toată discuția)
Constructie neautorizata cetatean94 cetatean94 buna ziua, as dori sa stiu cum se poate impiedica majorarea unei cladiri de la inalitimea p+ 2e la p+ 4e . mentionez ca s-a facut o dezbatere publica , iar ... (vezi toată discuția)