avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda din 2001. Esta prescrisa sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda din 2001. Esta prescrisa sau nu?

In anul 2001 am fost amendat de catre parchet cu 500 lei (nu mai retin dar parca se chema "amenda administrativa") suma care nu am platit-o. In anul 2011 am primit la servici o adresa de infiintare a popririi pentru suma respectiva dar la data titlului executoriu este trecut 03.12.2007. Trebuie platita respectiva amenda sau este prescrisa?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 09:15, 16 Septembrie 2011
Contestati acel titlu executoriu. Executarea Amenzii admnistrative se prescrie intr-un an. art.126 (2) c.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu neridicat, refuz formulare cerere deschidere rol fiscal EUI EUI titlu executoriu neridicat, refuz formulare cerere deschidere rol fiscal Descriere Concret, cata valabilitate in timp poate avea un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu - amenda MARIKO9 MARIKO9 Primesc adrese de la Directia de taxe si impozite pentru infiintare de popriri in baza unui titlu executoriu intocmit de ei pentru amenzi. In aceste situatii ... (vezi toată discuția)
Am primit un titlu executoriu pentru amenzi vechi de 7-8 ani Laurentiu_Radulescu Laurentiu_Radulescu Titlul Executoriu 8018965 din 06.02.2009 de la Directia Venituri Buget Local sector 2, primit vineri 20.02.2009. Amenzile la care face referire sunt in numar ... (vezi toată discuția)