avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubiri fond victime stradale deces frate Italia
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubiri fond victime stradale deces frate Italia

Fratele meu a decedat acum o luna in Italia in urma unui accident rutier ,autorul a fugit de la locul accidentului si nu este identificat.Familia ;tata,sora- poate primi
despagubiri?Cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 10:36, 16 Septembrie 2011
Da, familia poate primi despagubiri.Autorul accidentului era roman ?
autorul accidentului era italian
In orice tara europeana functioneaza regula despagubirilor RCA dar fiecare are modul ei propriu de aplicare. Cel mai bine este sa cautati un avocat italian care cunoaste legislatia lor si va poate ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire deces pe rca raluk_00 raluk_00 Buna ziua! Incerc sa va descriu cazul meu pe scurt , cu rugamintea de a ma ajuta cu niste sfaturi. Tatal meu a decedat anul trecut intr-un accident rutier in ... (vezi toată discuția)
Accident in italia (pasager de autocar) geoman geoman Buna ziua.am un frate care in data de 1.05.2017 a fost imbarcat untr-un microbuz Atlassib din Faticeni la ora 2 si urma sa se deplaseze in Italia Nicosia, in ... (vezi toată discuția)
Disparitia unei rude jennyrdi jennyrdi In luna aprilie 2009 familia mea a pierdut legatura cu verisoara mea in varsta de 18 ani. Incepand cu vara anului 2007,Verisoara mea a locuit cu tatal ... (vezi toată discuția)