avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Numele copilului minor dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Numele copilului minor dupa divort

Buna ziua,

Dupa desfacerea casatoriei prin divort, instanta judecatoreasca i-a incredintat sotiei mele fetita in varsta de 5 ani. Adevaratul motiv pentru care am ajuns la acest divort este ca sotia mea avea o relatie extraconjugala, iar acum dupa ce suntem deja divortati, acestia traiesc in concubinaj impreuna cu fetita mea. Fata poarta numele meu, insa concubinul ma ameninta ca o va trece pe fata pe numele lui. Este posibil asa ceva?
nu poate sa treaca fetita pe numele lui decat daca se casatoresc si o adopta iar adoptia nu poate fi facuta fara acordul dumneavoastra.
Este o amenintare fara temei, in principiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara- schimbare nume copil ContSters436518 ContSters436518 Sunt divortata, si am un copil de 11 ani. Acum sunt intr-o relatie de concubinaj,am impreuna cu concubinul meu o fetita. El doreste ca , baietelul meu sa-i ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul sotiei baxter83 baxter83 Buna ziua, sunt casatorit de 6 ani, am un baietel de 5 ani dar nu ma inteleg deloc cu sotia mea, am o relatie cu o alta femeie impreuna cu care am un copil de ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters166528 ContSters166528 Buna seara,va rog sa-mi raspundeti si mie problema mea este ca sotul a bagat divort pe motiv de gelozie insuportabila di partea mea dar el este mutat cu o ... (vezi toată discuția)