avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Perimarea executarii silite (poprire pe salariu)
Discuție deschisă în Executare silită

Perimarea executarii silite (poprire pe salariu)

Am primit in ianuarie 2011 decizia de executare silita prin poprire pe salariu. In luna februarie am primit un telefon de la banca prin care ma intreba cand am de gand sa achit creditul. In afara de acest telefon, pana in momentul de fata, nu am primit absolut nimic altceva. Nici la firma unde lucrez nu a venit nicio instiintare de poprire. Va rog sa imi spuneti daca se poate prescrie/perima executarea silita, in ce conditii si in ce termen. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 15:45, 17 Septembrie 2011
Datoria se prescrie in 3 ani de cand era exigibila
se prescrie si datoria la banca?
daca nu se depune o cerere de executare silita sau daca nu se achita nimic timp de 3 ani da, se prescrie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite neachitate- probleme cu o firma de recuperari ancaoanaa ancaoanaa buna seara.am 3 credite cu buletinul,dintre care 2 sunt carduri de credit.am ramas fara servici in anul 2009 si de atunci nu am mai reusit sa achit absolut ... (vezi toată discuția)
Executare silita, credit neplatit IonCristescu IonCristescu Buna seara, In anul 2010 am luat un credit bancar , firma pentru care lucram la foarte scurt timp si-a inchis portile iar eu am fost nevoit sa plec din tara ... (vezi toată discuția)
Executare silita. irevecobila. se mai poate prescrie demyco79 demyco79 Daca dupa un proces mi s-a spus ceea ce relatat mai jos, mai am vreo sansa sa scap de aceasta, gen prescriere dupa o anumita perioada de timp, sau o sa ma ... (vezi toată discuția)