avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar

Am cumparat de la bunica mea un apartament prin contract de vanzare-cumparare cu clauza de abitatie viagera. Pot gira cu apartamentul pentru un credit bancar?
Cel mai recent răspuns: agud , utilizator 20:35, 17 Septembrie 2011
Daca banca accepta, puteti.
Deci banca are posibilitatea aceasta. Multumesc.
Banca va accepta doar daca bunica dvs. va renunta la clauza.
Nu va sfatuiesc sa faceti imprumut. Veti returna bancii mai intai dobanda la suma imprumutata pe a o anumita perioada de timp, dupa care veti inapoia suma propiu-zisa pe alta perioada de timp. Adica veti plati dublu pt. ce veti lua. Iar in cazul in care nu veti mai putea plati, banca se va indrepta nu numai spre imobilul bunicii, dar si spre celelalte bunuri imobile/mobile pe care le detineti dvs. sau ceilalti membrii ai familiei dvs. Nu cred ca o sa va convina sa o luati pe bunica la dvs., daca veti pierde casa.
Vedeti-va de treaba si incercati dvs. sa puneti niste bani deoparte.
Retineti: banca nu pierde niciodata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut bancar- girare cu imobil cu sarcini cristinaciobanu2013 cristinaciobanu2013 Buna seara. am si eu o intrebare la care nu detin nici un fel de informatie... Locuiesc de 2 ani cu bunicii paterni care mi-au facut acte pe casa si pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am facut un contract de vânzare-cumpărare cu clauza ... Adrian11111 Adrian11111 Buna ziua, Am facut un contract de vânzare-cumpărare cu clauza de abitație viagera asupra terenului si casa bătrânească. Intrebarea mea este: Daca ... (vezi toată discuția)