avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Imprumut bancar- girare cu imobil cu sarcini
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Imprumut bancar- girare cu imobil cu sarcini

Buna seara.
am si eu o intrebare la care nu detin nici un fel de informatie... Locuiesc de 2 ani cu bunicii paterni care mi-au facut acte pe casa si pe pamantul extravilan. Actele sunt ,,vanzare cumparare cu clauza de intretinere viagera". as putea sa fac un imprumut la banca si sa girez cu casa? mentionez caci bunicii mei nu sunt de acord,as putea sa rezolv fara semnatura lor? asta daca e nevoie... Multumesc:(
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:33, 31 Octombrie 2013
In afara de intretinere nu au si clauza de abitatie viagera ?
Nu stiu daca legal puteti gira fara acordul bunicilor ( si cred ca nu, daca nu va respectati obligatia si se reziliaza contractul, ce imobil le-ati mai da daca nu platiti nici banca ?), insa oricum nu va accepta banca sa girati cu imobile cu sarcini.

Nu cred ca instanta ii va da dreptul, insa si dvs trebuie sa va aparati.

Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar ContSters88583 ContSters88583 Am cumparat de la bunica mea un apartament prin contract de vanzare-cumparare cu clauza de abitatie viagera. Pot gira cu apartamentul pentru un credit bancar? (vezi toată discuția)
Clauza viagera in contractele de vanzare cumparare doruba doruba Intrebare: E posibil pentru un proprietar cu clauza viagera (dupa semnarea actelor de vanzare cumparare unor terti) sa gireze cu locuinta in scopul obtinerii ... (vezi toată discuția)
Girant david ioan david ioan daca sunt girant la cineva care a scos o anumita suma de bani din banca si nu mai doresc sa-l mai girez ma pot retrage,si cum o pot face? (vezi toată discuția)