avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de comision cu exclusivitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de comision cu exclusivitate

buna ziua . lucrez la o agentie imobiliara si m-ar interesa un model de contract de exclusivitate cu valoare juritica pt clientii care doresc asa ceva. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 10:36, 6 Septembrie 2008
contractul pe care il doriti dvs e contractul standard la care se dauag clauza de exclusivitate cu despagubiri in cz de nerespectare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intermediere imobiliara-clauze exclusivitate adrian2807 adrian2807 Buna Ziua, Am vizionat o casa cu ajutorul unei agentii, cu care am semnat si contractul de colaborare si anexa de vizionare. Ulterior, am gasit aceeasi ... (vezi toată discuția)
Comision agent imobiliar. sunt obligat să-l plătesc dacă nu am semnat un contract de vizionare? TeodorG TeodorG Buna seara In cautarea unui apartament de inchiriat, zilele trecute am vizionat un apartament prin intermediul unui agent imobiliar ce m-a anuntat inainte ... (vezi toată discuția)
Un contract semnat si stampilat online are valoare juridica? MrFB MrFB Buna ziua, In calitate de agent imobiliar daca un client doreste sa vanda o proprietate,insa locuieste la sute de km de orasul nostru de resedinta si ... (vezi toată discuția)