avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recalculare pensie de intretinere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recalculare pensie de intretinere copil

Buna ziua. Am divortat in anul 2010. Copilul mi-a fost incredintat mie spre crestere si educare. La vremea respectiva s-a stabilit o suma fixa, dupa venitul sotului, pt pensia de intretinere, 150 ron/ luna.( 25% din 601 ron). Intre timp si-a schimbat locul de munca si salariul este cu totul alta decat pe vremea divortului. Intrebarea mea este: cum se procedeaza pt recalcularea pensiei? Pot face asta si fara avocat? De ce acte am nevoie si aprox. cat dureaza? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:48, 16 Septembrie 2011
Actiune in instanta pentru schimbarea cuantumului pensiei. Este totusi recomandat sa apelati la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori dodorel62 dodorel62 Sa terminat divortul ,mi-a stabilit si pensia alimentara in val de 500 RON + cheltuieli de judecata si acum urmeaza sa se faca definitiva si irevocabila ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor adriana istrate adriana istrate Am intentat actiune de divort pe data de 20.12.2010, cerand -desfacerea casatoriei -incredintarea minorului -plata pensiei de intretinere pt minor incepand ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ramona_1984 ramona_1984 Buna ziua, Sunt divortata de 4 ani, in urma divortului copilul a ramas la mine si fostul sot a fost obligat la plata unei pensii de intretinere, in cuantum de ... (vezi toată discuția)