avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

cine are drept de vot la votarea planului de reorganizare a unei societati?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 15:21, 17 Septembrie 2011
Adunarea generala a creditorilor va vota planul de reorganizare fiind convocati de administratorul judiciar dupa ce planul a fost admis de catre judecatorul sindic.( art. 98-99 din Legea nr. 85/2006)
creditorii care sunt inscrisi in tabelul definitiv de creante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea planului de reorganizare?! corstef corstef Buna ziua Cand poate fi contestat un plan de reorganizare tinand cont ca noi ca si creditor din categoria \"alti creditori\" nu am fost convocati la sedinta ... (vezi toată discuția)
Salariatii dau societatea care se afla in insolventa in judecata cezara costina cezara costina Societatea noastra este in insolventa din septembrie 2008. Din luna decembrie 2008 societatea nu a avut posibilitatea sa mai plateasca salariatii. Cativa ... (vezi toată discuția)
Urgent_insolventa - cale procedurala_ situatie inedita Alina Tabara Alina Tabara Buna ziua, am o situatie mai deosebita intr-un dosar de insolventa: - debitorul a deschis procedura de insolventa(in februarie 2011), iar eu in calitate ... (vezi toată discuția)