avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... adresa sediu societate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

adresa sediu societate

daca am facut un contract de comodat cu o societate prin care am fost de acord ca sediul societatii sa fie in apartamentul meu,cum pot acum deoarece doresc sa vand acest apartament sa reziliez acest contract ca respectiva societate sa-si mute sediul?
Cel mai recent răspuns: mmmmela , utilizator 16:07, 16 Septembrie 2011
multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgentare schimbare sediu social firma fostului proprietar cltgeo cltgeo Buna ziua, Am cumparat un apartament care este sediu social pentru firma fostului proprietar. As dori sa stiu daca pot face ceva pentru a urgenta procesul ... (vezi toată discuția)
Sediu social - firma fostului proprietar al imobilului GabrielPt GabrielPt Detin un imobil cumparat in anul 2007, iar la o interogare efectuata la Registrul Comertului, am constatat ca fostul proprietar al imobilului are o sociatate ... (vezi toată discuția)
Radiere sediu social la registru dupa expirarea contractului de inchiriere eugen82 eugen82 Vreau sa inregistrez sediul social la o adresa pe baza de contract de inchiriere pina la o anumita data. Proprietarul imi spune ca se teme de faptul ca dupa ... (vezi toată discuția)