avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reabilitare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reabilitare termica

as dori sa stiu daca reabilitarea termica se aplica si in cazul caselor sau doar a blocurilor.in caz ca da in ce consta.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cris34 , utilizator 11:26, 18 Septembrie 2011
Intrebarea nu e formulata clar si/sau complet. Desigur ca poate fi reabilitata termic orice cladire, indiferent de forma de proprietate.
Cand folositi termenul "se aplica" intuiesc faptul ca incercati sa faceti referire la modul de finantare a acestui tip de lucrare si, mai exact, vreti sa intrebati daca si in cazul specificat de dvs. se poate beneficia de sprijinul financiar al statului si/sau al administratiei publice locale?

Din cate stiu, pana in prezent legislatia in materie, respectiv OU 18/2009, se refera la blocurile de locuinte. Este adevarat ca sunt niste initiative legislative pentru largirea categoriilor de aplicanti, care se motiveaza prin discriminarea diferitelor categorii de proprietari in aceasta privinta, dar, din cate stiu, inca nu s-a concretizat ceva in acest sens.
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2011
ContSters193759, utilizator
a-ti inteles bine,chiar daca nu m-am exprimat corect.multumesc.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limitele deciziei adunarii generale a proprietarilor trifoi1998 trifoi1998 Adunarea generala a proprietarior (asociatia) poate sa decida in privinta proprietatii individuale a proprietarilor din condominiu (bloc) ? (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica wana wana Buna ziua, vreau sa va intreb ce se intampla in cazul in care la mine in bloc se va face reabilitarea termica si eu nu sunt de acord si totodata nu sunt dispus ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari- modul de repartizare a consumurilor de energie termica roxana moldovan roxana moldovan Din toate normele si ordinele existente nu apare o fumulra de calcul al cheltuielilor aferente consumurilor de energie termica aferente apartamentelor detinute ... (vezi toată discuția)