avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CASS pt.venituri din cedarea folosintei bunurilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CASS pt.venituri din cedarea folosintei bunurilor

Sunt pensionara si a aparut problema platii retroactive cass pt.chirii.Tinand cont ca prescrierea de 5 ani incepe din 1 ian.a anului urmator celui in care s-a primit decizia CNASS de impunere(urmeaza sa o primesc in oct.2011),care este perioada la care ma raportez 2006-2007-2008-2009-2010 ?

Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 00:35, 20 Septembrie 2011
Nu stiu daca am inteles bine intrebarea dvs., dar perioada pentru care veti primi decizia de impunere va fi mentionata in aceasta.
Pe langa suma efectiv de plata, cu siguranta vi s-au calculat si dobanzi si penalitati.

Aveti ocazia sa beneficiati atat de prevederile OG 29/2011 cat si/sau OG 30/2011.

OG 29/2011 - Puteti astfel beneficia de esalonare la plata pe o perioada maxima de 5 ani si daca respectati termenele aveti si alte beneficii.
OG 30/2011 - Daca platiti pana la 31 dec.2011 baza si dobanda vi se reduc total penalitatile, sau vi se reduc in procent de 50 % daca le achitati pana la 30 iunie 2012 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esalonare la plata stefaniamunteanu stefaniamunteanu In urma unui control fiscal ]ncheiat in 2012, la o societatae s-a stabilit o anumita suma de plata, suma formata din TVA, impozit pe dividente, majorari de ... (vezi toată discuția)
Penalitati asigurari sanatate obligatorii daca eram angajat? ionel12 ionel12 Buna ziua, Am primit o notificare de la CASS Cluj si o decizie de impunere din oficiu privind restante la plata asigurarilor de sanatate in perioada ... (vezi toată discuția)
Datorii pfa dupa inchidere ElenaLuisa ElenaLuisa Un PFA s-a inchis in sept 2010 si acum am primit decizie de impunere din oficiu pt contrib.sanatate cu calcul majorari,penalitati,etc. Se poate cere plata daca ... (vezi toată discuția)