avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii PFA dupa inchidere
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii PFA dupa inchidere

Un PFA s-a inchis in sept 2010 si acum am primit decizie de impunere din oficiu pt contrib.sanatate cu calcul majorari,penalitati,etc. Se poate cere plata daca este inchis si daca da, incepand cu ce data, (5 ani in urma?), din sept.2007 sau din ian.2007 ?
Cel mai recent răspuns: ElenaLuisa , utilizator 12:58, 4 Decembrie 2012
aveti decizie de inchidere,lichidare stoc PFA?Daca nu aveti si nu ati desfasurat activitate impunerile ar trebui sa fie in 0...., dar CASS va stabili din oficiu sume de plata.Ca un sfat scoate-ti impuneri pe ultimi 5 ani si mergeti la CASS pentru clarificari
Am decizie de lichidare.Am primit decizia de impunere abia in noiembrie si vreau sa stiu daca nu mai pot beneficia de OG30/2011 care stergea niste dobanzi si penalitati la 31aug2011.As fi putut beneficia daca mi s-ar fi trimis decizia in 2011 dar acum? Debitul exista si la 31aug2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati asigurari sanatate obligatorii daca eram angajat? ionel12 ionel12 Buna ziua, Am primit o notificare de la CASS Cluj si o decizie de impunere din oficiu privind restante la plata asigurarilor de sanatate in perioada ... (vezi toată discuția)
Pfa – venituri impozabile cass Georgia55 Georgia55 Buna ziua. As aprecia ajutorul Dvs. In urmatoarea problema. Iata datele: - PFA cu document de autorizare din 21.05.2008 - inceperea activitatii ... (vezi toată discuția)
Cass pt.venituri din cedarea folosintei bunurilor dicu_lili dicu_lili Sunt pensionara si a aparut problema platii retroactive cass pt.chirii.Tinand cont ca prescrierea de 5 ani incepe din 1 ian.a anului urmator celui in care s-a ... (vezi toată discuția)