dupa neplata facturii telefonice mobile, am fost citat in mai multe randuri de o firma de recuperatori din Co. in proces .Contractul cu firma de telefonie a fost incheiat in Martie 2003 ,iar din Aprilie 2007 au inceput sa apara citatiile.Neam judecat pana in prezent .sentintele au fost diferite :favorabile cand pt. mine cand pt. ei.Ultima sentinta ne obliga sa platim valoarea facturii care a ramas de 97,78 ron plus penalitati de 1% pe zi incepand din martie 2007 pana la achitarea contravalorii.Stiam ca dupa 3 ani aceste datorii se prescriu,dar nu stiu de cand incep acesti 3 ani?din momentul cand nu am efectuat plata facturii restante ori decand sa emis ultima hotararea judecatoreasca?astept un raspuns de la cineva daca se poate.Va multumesc anticipat.
3 ani de la ultima hotarare judecatoreasca, adica dupa recurs, cand hotararea instantei a devenit definitiva. Asta e valabil daca nu va urmaresc cu executorii judecatoresti, caz in care se intrerupe prescriptia, incepand un nou ciclu de trei ani.
Dupa aproape 5 ani
un_roman
buna ziua vreau sa ma clarific oarecum in legatura cu prescrierea datoriei catre o firma de telefonie mobila.pe scurt ultima factura pe care nu am plati-to ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog
shary.cs84
Buna Ziua.Va scriu deoare ce dupa ce nu am platit factura de la vodafone in 2004 astazi am primit o hotarare judecatoreasca de executare silita pentru ... (vezi toată discuția)