Copii peste 16 ani care circula cu un ATV de 49 cmc sunt obligati sa detina un atestat? In 195 nu am gasit dar politistii asa spun. Daca opreste copilul si nu are atestat, poate sa-i confiste atv-ul? dar sa amendeze parintii?
Va multumesc!
Ultimele propuneri de amendamente la legea circulatie prevad ca pt a conduce fie si un scuter sau motoreta pe drumurile publice este necesar chiar si pt minorii de la 16 ani in sus de un curs de cunoastere a legislatiei rutiere. Nu mai stiu in ce stadiu se mai afla aceste propuneri de amendamente.
Am auzit de aceste amendamente dar nu am gasit o modificare a OUG 195. Unde, cum se fac cursurile si cine elibereaza atestatul? Printr-o scoala de soferi?
Noul cod rutier
cioatamircea
in prezent am atestat pentru a circula cu scuterul.Va rog sa-mi spuneti daca din acest an este nevoie de permis pentru a circula cu scuterul,daca este necesara ... (vezi toată discuția)
Moped
emanuel1986
Ce tip de permis ai nevoie pentru a putea conduce o masina cu motor de maxim 500 cmc, putere de circa 5 CP si viteza maxima de 45 km/h? Se pot conduce cu ... (vezi toată discuția)