avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... probleme cu fostul angajator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

probleme cu fostul angajator

Buna seara,

Am o problema si nu stiu cum se poate rezolva. La fostul loc de munca am creat un prejudiciu. Cei de la firma mi-au zis ca daca rezolv situatia nu dau drumul la dosar. Am achitat in totalitate acest prejudiciu, dar dupa am primit citatie ca trebuie sa ma prezint la politie. Intrebarile mele sunt : " O sa-mi treaca pe cartea de munca , disciplinar? O sa-mi apara in cazier aceasta problema?" Va rog sa ma ajutati in aceasta problema ! Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: vasilevasile , utilizator 22:21, 16 Septembrie 2011
Ce scrie pe chitante? Numele Dvs.? Si la obiectulk incasarii sumei ce explicatii sunt?
Numele, suma si la explicatie "incasari restante".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune - avocat, modalitati de recuperare a prejudiciului ionica23 ionica23 buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine,am avut un dosar penal in care am avut un avocat care ma pacalit cu 10.000 euro spunandu-mi ca imi va rezolva el ... (vezi toată discuția)
Pierderea incasarilor tanase_78 tanase_78 buna ziua ..sotia mea este incasator al chitantelor de apa potabila ...in iulie la sfarsitul lunii a pierdut incasarile in valoare de 5200ron....a anuntat la ... (vezi toată discuția)
Consecinte furt bani din casierie ContSters153270 ContSters153270 Am lucrat la o firma cam o luna si jumatate cu un contract pe o luna pe care nu l-am semnat eu , ci altcineva.Dupa o luna nu am avut nicio discutie despre ... (vezi toată discuția)