In acest moment am un program de vizitare minor care nu se respecta deorece minorul este influentat voit sa nu merga cu tala lui deloc sau numai in prezenta mamei lui.Toate aceste se intampla de 3 luni decand tatal si-a refacut viata si copilul a scapat si a spus ca au mers toti 4(cealalta persoana are si ea un minor) la munte ,piscina,jacuzii etc unde s-au simtit excelent.
Am cerut in instanta modificare vizitare minor.Suntem in proces.
Pot cere separat custodie comuna incepand cu 1 octombrie?Mentionez ca am venituri destul de mari,locuinta confortabila+ casa de vacanta,deci pot oferii conditii de exceptie copilului.
In acest moment am solicitat si expertiza psihologica si psihiatrica ambilor parinti dar in special mamei organelor abilitate ,respectiv protectiei minorului.De saptamana viitoare urmeaza evaluarea parintilor si a minorului+ consiliere psiho si psihiatrica.
Consider ca minorul este traumatizat prin manipulare si traumatizare voita sau indirecta.
Urmeaza sa primim dupa consiliere verdictul organelor abilitate sa protejeze minorul.
Vreau sa stiu pt custodia comuna trebuie sa deschid un nou proces?cum sa fac sa fie in regim de urgenta?Ordonanta prezidentiala?nu vreu sa primesc termene de 3-4 luni intre infatisari!