avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare studii superioare referent - primarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare studii superioare referent - primarie

Va rog sa-mi spuneti cum se face promovarea de pe studii medii pe studii superioare a unui referent II - angajat contractual in cadrul unei primarii.
Ultima promovare a fost in 2009 din debutant in referent III.
Am absolvit acum facultatea de administratie publica.
Este necesara elaborarea unui regulament de catre primarie?
Trebuie o anumita vechime in functia din care se promoveaza ?
In ce functie se face promovarea si cu ce salariu?
Rog precizati si baza legala!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dara81 , utilizator 17:25, 31 Ianuarie 2019
S-a organizat examenul l-am luat. Imi spuneti, va rog ce salariu voi avea!
Acum ca si referent II am 690 lei nu beneficiez de niciun spor (am vechime sub 3 ani). In noul post de consilier II am inteles ca se va porni de la salariul din OUG 10/2008 din care se scade 25% si se adauga 15%. Am vazut acolo ca salariul este intre limitre minime-maxime. Cum se stabileste in concret ? Are importanta punctajul obtinut la examen? Va multumesc!
Demult, prin tineretea mea, exista un HG 775/1998 si un HG 157/1999, emise in aplicarea fostei legi 154/1998, care prevedeau modul de calcul al salariilor intre limite. Problema este ca toate aceste acte normative au fost abrogate de legea 330/2009 si nu a mai pus nimeni nimic in schimb. Ca urmare, mai nou, am vazut ca stabilirea salariului la contractuali se face pornind de la limita maxima a acestuia, asa cum era ea prevazuta de OG 10/2008 (si aceea ca vai de ea). Consilier II nu exista in OG 10/2008, ci doar inspector de specialitate II, asa ca o sa plec de la salariul acestuia. Deci, fara alte sporuri, va rezulta un salariu brut de 876 RON.
Buna ziua! Sunt personal contractual in cadrul unei institutii publice cu o vechime de 18. Am observat ca din gradul progesional eferent 1a in 2014 am ajuns referent II . este o gresea? Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea este corecta? marynuksavu marynuksavu sunt icadrata in cadrul PMP - OFICIUL PUBLIC PROIECTdin anul 2001:inspector I A, in anul 2008 am absolvit cursurile facultatii de contabilitate,iar in anul ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime Flori14 Flori14 In august anul 2009 am beneficiat de sporul de vechime de 25 % , lucram la Trezorerie, in iulie anul 2011s-a desfiintat Trezoreria si m-am transferat la ... (vezi toată discuția)