avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere la garda financiara impotriva unui camatar.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere la garda financiara impotriva unui camatar.

Garda financiara poate verifica veniturile unei persoane fizice?
Daca persoana verificata nu poate justifica niste sume de bani, ce i se poate intampla?
Daca am un document de la garda financiara din cre rezulta ca persoana cercetata nu dispunea de niste sume , sau nu poate justifica niste sume de bani, acel document ma ajuta sa anulez un act de imprumut incheiat la notar?
Cel mai recent răspuns: 18elena , utilizator 12:20, 17 Septembrie 2011
actul încheiat la notar nu poate fi anulat
Daca controlul garzii financiare stabileste ca persoana nu poate justifica suma imprumutata sau nu a avut-o , nu i se intampla nimic persoanei respective, eu tot sunt bun de plata?
Din pacate ... DA
Doamne, deci eu prostesc pe cineva sa semneze un contract de imprumut la notar pe suma de 1 mild.
Eu nu am avut banii respectivi , nu imi poate face nimeni nimic, l-am prostit pe om si m-am imbogatit.
Doamne ce legi sunt in tara asta!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A imprumuta o suma de cae nu dispui 18elena 18elena Ma poate ajuta cineva? ''X'' imprumuta o suma de bani lui'' Y'', intre ce doi se incheie la notar un act de imprumut ,fara dobanda. Y semneaza actul, din ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice vrani vrani Buna seara ! Am imprumutat unei persoane o suma de bani pt. doua luni , si am facut act scris de mana , cum ca i-am dat suma x semnatura si ca a primit suma x ... (vezi toată discuția)
Am achitat avans pentru o casă sub formă de contract de împrumut autentificat, dar, din motive obiective, nu mai vrem să cumpărăm imobilul. Îmi pot recupera toți banii împrumutați? elanicole elanicole Am împrumutat o sumă de bani prin notar cu condiția ca daca nu imi returnează suma până la data specificată să primesc înapoi dublu sumei ... (vezi toată discuția)