avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

Am fost la politie cu un martor decat de a dat declaratie ca a fost el la volan si eu mam urcat in momentu cand a oprit pt ca avea o problema la becu de semnalizare si mam urcat eu si in momentu acela a venit si politi mia cerut actele si mi sa zis sa suflu ina alcotest lem explicat ca nu am fost eu la volan nu au antales .Am suflat an alcotest si a rezultat 1,18 si mi sa zis sa mergem la sange si eu am refuzat probele de sange pt ca nu fusasem eu la volan si cand mi se recolteaza sange intru an stare de lesin si dupaceia am plecat .cam asa ceva ar fi date declaratile de noi la politie si mai exista 2-3 martori care nu au dat dar care o sa declare la fel
asi avea sanse de a nu ma trimite an judecata procuroru si sa imi dea neanceperea urmariri penale ???
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:19, 18 Septembrie 2011
Mai mult ca sigur veti fi trimis in judecata. Nu conteaza cand v-ati urcat la volan, conteaza ca v-au prins la volan.
da poate o sa ma trimita an judecata dar am fost cu cineva la pol si declaratile pe care leam dat, ei mau invatat sa le dau an acest mod ca nu asi fi fost eu la volan.
Si am trecut pe la inspector car se ocupa de dosar acum o luna de zile si a zis ca dosarul este 50%pt mne si 50% pt ei si a zis ca astepta politistul care mia facut procesul vb ca sa imi faca alt proces vb pt ca a gresit numele. si dupaceia al trimite la procuror cu decizia de scoaterea sub urmarire penala.
Dosarul are 5 luni la politie si acest cineva mia zis ca o sa mearga si la proc sa ai zica sa imi dea neancepere .
oare asa va fi cum gandesc eu .va multumesc anticipat
Daca nu ati comis nicio infractiune se va rezolva favorabil.
Depinde de probele de la dosar.
Daca exista probe in acuzare va poate trimite in judecata.
Daca probele sunt indoielnice va poate da o amenda administrativa ca sa nu isi mai bata capul...
Dvs. credeti ca spuineti adevarul si ca politistii aceia era nebuni sa va aleaga pe dvs la intamplare ?
Pe de alta parte martorul despre care faceti vorbire , poate fi trimis in judecata pentru infractiunea de marturie mincinoasa.
Eu zic sa mai reflectati si sa nu puneti si alta viata in pericol pentru o fapta care ar rezulta ca ati "cam comis-o"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan bmyra63 bmyra63 am un dosar penal facut in data de 17 aprilie 2011 si pana acum nu am fost chemat decat la politie,eu impreuna cu martorii mei de am dat o declaratie .au ... (vezi toată discuția)
Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Problema cu alcool caius190 caius190 Buna ziua as avea si eu o intrebare.In data de 1 mai 2009 am fost la iarba vrede cu prietenii si cam pe la ora 23 am condus masina mea personala si fiind drum ... (vezi toată discuția)