avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie privata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie privata

vreau sa-mi fac o pensie privata si as vrea sa stiu cand pot beneficia de aceasta pensie.in ipoteza ca in sistemul de stat am o decizie de pensionare pe caz de boala as putea in acelasi timp si sa beneficiez de pensia privata si in acest caz pe ce perioada si la ce valoare?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:23, 17 Septembrie 2011
Interventie moderator:
:rtfm:
paulhm:
Pentru aceeasi problema nu mai deschideti topic separat, intrati pe acesta si continuati discutia.

paulhm a scris:

in ipoteza ca ti-ai facut o pensie privata cand poti sa beneficieze de ea si la ce valoare in raport cu suma cotizata?este posibil sa iei si pensie private inainte de 65 de ani in caz de invaliditate sau boala?

Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare 2740826332154 2740826332154 daca am iesit in pensie de boala in anul 2006,iar anul acesta implinesc varsta de 59 ani si am o vechime in munca de aprox.32 ani ,la implinirea acestei varste ... (vezi toată discuția)
Somaj absolvent scoala postliceala cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana Poate beneficia de ajutor de somaj un absolvent de liceu care figurează ca retras de la o scoală postliceală (pe perioada cât este retras) ? (vezi toată discuția)
Incetarea de drept a conventiei individuale de munca raduremuspop raduremuspop EXTRAS DIN NORMELE DE REGLEMENTARE A RAPORTURILOR DE MUNCA CE AU CA TEMEI LEGAL CONVENTIA INDIVIDUALA DE MUNCA \\"Art.41(1). Conventia individuala de munca ... (vezi toată discuția)