avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj absolvent scoala postliceala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj absolvent scoala postliceala

Poate beneficia de ajutor de somaj un absolvent de liceu care figurează ca retras de la o scoală postliceală (pe perioada cât este retras) ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:34, 15 Noiembrie 2011
In prezent persoana respectiva nu mai este absolvent.
Pentru ca un absolvent sa beneficieze de somaj trebuia sa depuna la agentia de ocupare a fortei de munca un dosar in termen de 60 zile de la absolvire.
Interventie moderator:
:rtfm:
cioareccarmen mariana:

1. Nu mai deschideti un topic nou pentru a continua aceeasi problema.
2. Folositi butonul "raspunde" de pe acest topic si continuati discutia, astfel aveti sanse mai mari sa primiti raspuns.

cioareccarmenmariana a scris:
S-a înscris la somaj ca persoană în căutarea unui loc de muncă în termenul de 60 zile de la absolvire, iar dosarul de somaj îl poate depune oricând în termen de 12 luni de la data exipiării celor 60 zile. Problema este dacă în perioada cât este retras este considerat că urmează sau nu o formă de învăţământ.

Intrebati la Agentia de Somaj deoarece daca nu mai urmeaza cursurile acelei scoli eu zic ca poate beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj pentru absolventi de liceu IonMarian1990 IonMarian1990 absolvent liceu promotia 2011:Ieri am depus dosarul pentru somaj,iar astazi am fost chemat sa iau \"TALON INREGISTRARE PERSOANA IN CAUTAREA UNUI LOC DE MUNCA\" ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa indemnizatie de crestere a copilului SIMONA1982 SIMONA1982 Buna ziua! Problema este in felul urmator: am nascut in iulie 2008 ,fiind atunci studenta anul 6 la medicina pe care am absolvit-o in septembrie 2008.Primesc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea coplilului bianca03 bianca03 Buna!As vrea si eu sa stiu daca beneficiez de banii pentru cresterea copilului fiind eleva a Scolii Sanitare Postliceale Carol Davila.Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)