Buna ziua!
Pe data de 09.09.2011 am depus o recomandata cu confirmare de primire, iar pe 14 am verificat prin sistemul track&trace in ce stare se afla respectiva.Deoarece scria pe site ca inca se afla la oficiul postal de unde am trimis'o, am facut o reclamatie, pt. ca termenul limita al trimiterii documentelor respective(pt. o bursa) era ziua urmatoare.
Am primit un e-mail f pacifist din partea Postei Romane(unul tip,trimis tuturor reclamantilor), prin care ma anuntau ca evaluarea reclamatiei mele e in curs de asteptare...Pana cand pe 16 am primit un telefon(de fapt mai multe f disperate pt ca nu am auzit telefonul) de la nu stiu cine(de la oficiul postal de unde am trimis, cred) care a inceput sa ma ia la rost ca de ce am facut reclamatie, ca le'am facut numai probleme..X-( ,ca sistemul ala prin care am verificat nu e valabil pt recomandate, in conditiile in care nu se precizeaza nicaieri chestia asta#-o
Si ca si cum asta nu era destul, azi gaseste mama in cutia postala un bilet :)) de la postarita prin care o roaga sa o sune sa vorbeasca despre incident, ca i'am facut si ei probleme.
Asa ca intrebarea mea este urmatoarea:este normal sa fii pus la punct pt ca ai facut o reclamatie?
Multumesc anticipat! :)