avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reclamatie posta romana
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reclamatie posta romana

Buna ziua!
Pe data de 09.09.2011 am depus o recomandata cu confirmare de primire, iar pe 14 am verificat prin sistemul track&trace in ce stare se afla respectiva.Deoarece scria pe site ca inca se afla la oficiul postal de unde am trimis'o, am facut o reclamatie, pt. ca termenul limita al trimiterii documentelor respective(pt. o bursa) era ziua urmatoare.
Am primit un e-mail f pacifist din partea Postei Romane(unul tip,trimis tuturor reclamantilor), prin care ma anuntau ca evaluarea reclamatiei mele e in curs de asteptare...Pana cand pe 16 am primit un telefon(de fapt mai multe f disperate pt ca nu am auzit telefonul) de la nu stiu cine(de la oficiul postal de unde am trimis, cred) care a inceput sa ma ia la rost ca de ce am facut reclamatie, ca le'am facut numai probleme..X-( ,ca sistemul ala prin care am verificat nu e valabil pt recomandate, in conditiile in care nu se precizeaza nicaieri chestia asta#-o

Si ca si cum asta nu era destul, azi gaseste mama in cutia postala un bilet :)) de la postarita prin care o roaga sa o sune sa vorbeasca despre incident, ca i'am facut si ei probleme.
Asa ca intrebarea mea este urmatoarea:este normal sa fii pus la punct pt ca ai facut o reclamatie?
Multumesc anticipat! :)

Alte discuții în legătură

Cum pot verifica daca o cerere la cedo a fost inregistrata? Antoanela Geaman Antoanela Geaman Ma confrunt cu urmatoarea situatie: in 22 decembrie 2011 am depus prin posta cu confirmare de primire o cerere la CEDO. Nici pana astazi, 17 ianuarie 2012 nu ... (vezi toată discuția)
Scrisoare par avion cu confirmare de primire, care nu a ajuns la destinatie Laryss14 Laryss14 Buna As dori sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu o scrisoare.Pe data de 18 octombrie am trimis o scrisoare par avion cu confirmare de primire din Moldova ... (vezi toată discuția)
Scrisoare către cedo returnată deși adresa era corectă. pe cine trag la răspundere dacă și la a doua expediere se întâmplă la fel? OlDumitra OlDumitra Am depus dosar CEDO, cu adresa exacta astfel : Monsieur le Greffier Cour européenne des droits de l’homme Conseil de l’Europe F-67075 Strasbourg cedex - ... (vezi toată discuția)