avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CE ACTE TREBUIE FACUTE DACA MI SE TERMINA CONC.DE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CE ACTE TREBUIE FACUTE DACA MI SE TERMINA CONC.DE MATERNITATE SI FIRMA SI-A INCHIS ACTIVITATEA?

IN DATA DE 8 SEPTEMBRIE MI SE TERMINA CONC.DE MATERNITATE SI TREBUIE SA MERG LA SERVICI,DAR FIRMA UNDE AM LUCRAT SI-A INCHIS ACTIVITATEA.CE ACTE TREBUIE SA-MI FACA ANGAJATORUL,SI AM INTELES CA TREBUIE SA MA DEA IN SOMAJ DACA SI-A INCHIS ACIVITATEA CIT EU AM FOST IN CONCEDIU DE MATERNITATE?SI INAINTE SA INTRU IN PRENATAL NU MI-A ACORDAT CONCEDIUL DE ODIHNA,CE SE INTIMPLA ACUM?TREBUIE SA-MI PLATESCA CONCEDIUL DE ODIHNA DACA FIRMA NU MAI ARE ACTIVITATE (SAU ESTE INCHISA)?VA ROG UN RASPUNS CAT MAI REPEDE CA AM NEVOIE.:help:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:59, 4 Septembrie 2008
Daca firme si-a inchis activitatea prin hotarare a instantei de judecata, atunci trebuia sa desfaca contractele individuale de munca la toti salariatii (inclusiv le cei aflati in maternitate - si indemnizatia o luati in continuare le la Casa judeteana de sanatate).
In aceasta situatie beneficiati de indemnizatie de somaj.
La data incetarii contractului individual de munca vi se va da si compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat.
Va prezentati la firma sa va dea actele de incetare a contractului individual de munca si apoi va prezentati la ALOFM (somaj) sa va faceti dosarul pentru a primi indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terminarea concediului de maternitate daridannah daridannah buna dimineata nu mi-ati spus ce acte concret trebuie?am inteles ca trebuie sa-mi dea o decizie de suspendare a intreruperii activitatii,decizie de revenire la ... (vezi toată discuția)
Sarcina in timpul contractului pe perioada determinata ioanajm ioanajm Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste problema mea: sunt angajata pe perioada determinata din 01.09.2011 urmand sa-mi inceteze ... (vezi toată discuția)
Terminarea concediului pt. cresterea copilului daridannah daridannah buna ziua,azi mi s-a terminat concediul pt.cresterea copilului,si firma la care am lucrat si-a incetat activitatea in vederea reorganizarii activitatii ... (vezi toată discuția)