avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Preaviz doar in acte
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Preaviz doar in acte

Sunt in perioada de preaviz data dupa concediul de ingrijire copil pana la 2 ani ca urmare a desfiintarii postului; problema e ca patronul nu a vrut ca eu sa si prestez la serviciu acele 4 ore(motivand ca nu are bani sa ma plateasca)platind doar contributiile la stat,am fost de acord ca sa pot beneficia de aj de somaj ,dar teama mea este daca acesta se rasgandeste si imi desface CIM pt nerespectarea preavizului! ce pot face in aceasta situatie? va rod sa ma ajutati cu un sfat. multumesc!
Cel mai recent răspuns: claudidi , utilizator 18:40, 17 Septembrie 2011
duceti-va la lucru
cu forta ? daca nu vor sa ma primeasca ? ce pot face ?
Plangere la ITM pentru ca nu va permite sa lucrati.
tot cu forta deci, am omis sa mentionez ca nu mai sunt dorita dupa CIC din cauza tot unei sesizari facute patronului pt neplata prenatalului si ne acordarea CO. Deci nu ma mai pot intoarce; ma multumesc ca poate imi va da actele sa iau somaj.
1. Normal ar fi fost sa va dea in scris ca puteti sa absentati de la serviciu in prioada de preaviz dar si in acesta situatie tot trebuia sa va ponteze si sa va plateasca.
2. Pentru a nu avea vreo surpriza neplacuta sesizati imediat ITM.

Alte discuții în legătură

Somaj anabojor anabojor Buna ziua, Daca sunt in preaviz datorita desfiintarii locului de munca pot sa imi iau concediul de odihna restant, de anul trecut? (vezi toată discuția)
Desfiintare post Coniconi Coniconi Am fost angajata -companie cu 3 angajati si 2 patroni-din luna martie pana in octombrie, iar pe 1 octombrie am fost anuntata ca mi se desfiinteaza postul pe ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a inregistra demisia Dragosh90 Dragosh90 Lucrez ca barman la un pub, iar pe data de 12.04.2011 mi`am scris demisia, insa patronul mi`a spus ca trebuie sa stau in preaviz o luna de zile. Nu pot sta o ... (vezi toată discuția)