avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... este ilegal sa...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

este ilegal sa...

postez pe internet urmatorul text (unde n, m, x, y si z le inlocuiesc cu articolele, numele real si faptele reale):

Procuroarea x infractoare penala cf. art. n-m, pentru incompetenta si coruptie.
In fapt a dat raspunsul y, cand situatia nu era y era z, caz in care trebuia sa dea raspunsul z (constienta demonstrabil ca e y nu z fiindca e la mintea cocosului), respectiv sa-si faca datoria in temeiul afirmatiilor z demonstrate cu probe inscrisuri indicate cu sustinere in plangerea depusa.

Mai mult, este inadmisibil sa dai un raspuns y atat de incompetent fiindca statul nu angajeaza prosti si nici nu sustine prosti angajati la stat, ci alti angajati ai statului angajeaza prosti (in fapt alti incompetenti si corupti), fiind corupti, adica pilele procuroarei x. De fapt asa a ajuns si procurora generala. Este inadmisibil sa ajungi procurora generala prin incompetenta, deci este vorba evident de coruptie, a sa si a celor care au sustinut-o si continua s-o sustina si participa tacit la starea de fapt, ceea ce se numeste complicitate.

Este inadmisibil sa ramana in functie un magistrat care se joaca cu vietile oamenilor, fiindca are responsabilitate omoloage unui doctor, al carui licenta este suspendata la malpraxis

Va rog citati temeiul legal al ilegalitatii textului de mai sus in cazul in care este postat pe internet. Nu sunt interesat de pareri personale
Cel mai recent răspuns: justice123 , utilizator 16:33, 18 Septembrie 2011
pai dvs in ce calitate ati decis ca raspunsul era z ?
daca erati nemultumit de solutia data puteati sa atacati acea solutie.

Nu a dat nici o solutie precum ati observat si raspuns aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Dosarul solutionat/nesolutionat este irelevant atat timp cat faptele reclamate au fost comise si probele sunt in acel dosar. In plus dosarul este inainte de recurs si zace la arhiva, si nu are nici un impediment sa ajunga la el.

Eu unul nu sunt in cardasie cu nimeni si nu mi-e frica sa le deschid cazier penal vesnic pe internet magistratilor mafioti... daca nu e ilegal
Daca un magistrat este incompetent , este incompetent si atat , dar de aici sa ajungeti la "etichetarea" de corupt , este distanta mare.
Am tot respectul pentru dvs. ca persoana , desi nu va cunosc , dar cine si ce pregatire va indrituieste pe dvs sa faceti afirmatii de acest gen ?
Pentru a se putea discuta despre incompetenta si despre coruptie nu este suficient ca o persoana sa creada ca intr-un fel sau altul a fost nedereptatita , ca in orice situatie de acest gen , trebuie aduse probe in dovedirea unor astfel de afirmatii.
Nu am de ce sa apar un magistrat pe care nu il cunosc si despre care nici nu stiu cum se numeste si unde functioneaza , dar mi se pare putin "imatur" sa formulati astfel de acuzatii.
Va rog citati temeiul legal al ilegalitatii textului de mai sus in cazul in care este postat pe internet. Nu sunt interesat de pareri personale

:offtopic:
Ultima modificare: Duminică, 18 Septembrie 2011
justice123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nup motivat ca petentul a renuntat verbal telefonic? justice123 justice123 Din referatul organului de cercetare penala, sectia 9 de politie Bucuresti: [quot]In ziua de x, ora de y, s-a luat legatura telefonic cu domnul z, la nr. de ... (vezi toată discuția)
Judecatorul de camera preliminara are autoritate de lucru judecat? aidu aidu hotararea judecatorului de camera preliminara de respingere a plangerii impotriva ordonantei de clasare, art. 340 CPP, are autoritate de lucru judecat?? si ce ... (vezi toată discuția)
Nevinovat...dar inculpat...! gigelas gigelas Procurorul X,face o plangere penala cu autor necunoscut,pentru ultraj,fiind vorba de o scrisoare ce sustine ca ar fi primit-o,prin care era amenintat de ... (vezi toată discuția)