avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minor - Frauda pe Internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minor - Frauda pe Internet

Ce poate patii un minor daca este prins pentru o frauda pe internet ( pana in 1.000 lei ) ?
Descrierea fiind vaga...cam greu de raspuns.
Ce varsta are minorul si ce a facut mai exact?
A folosit abonamente de telefon pentru a transfera credit si a cumpara diverse produse . 16 sau 17 are parca . multumesc
Ultima modificare: Duminică, 18 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Poti sa cumperi produse cu credit de pe telefon? Ale cui erau abonamentele si cum a fost realizat transferul.
am impresia ca el a primit niste conturi ale unor useri la diverse firme de telefonie mobila ( websiteuri ) de pe care a transferat credit pe cartele sim iar apoi a cumparat cateva produse de pe internet .

Alte discuții în legătură

Furt din magazin - consecinte Maria2121 Maria2121 Buna ziua...am si eu o problema. Am fost intr-un supermarket si am sustras niste produse cosmetice fara sa le platesc,bagandu-le in geanta. La iesirea din ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar ContSters296966 ContSters296966 Buna Seara Pe data de 31/12/2008(aveam 16 ani) am savarsit o infractiune si anume furt si port de arma alba (am furat un bax de cola si unu ... (vezi toată discuția)
Furt Yadira Yadira Buna ziua, Am o prietena care a furat zilele trecute din magazin , a fost prinsa si identificata. A mers la politie si a dat declaratie recunoscandu-si ... (vezi toată discuția)