avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... codebitor la un credit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

codebitor la un credit

Avem impreuna cu fostul sot un credit de nevoi personale luat de la banca, el platitor principal eu codebitor. El nu a mai platit nimic de 7-8 luni de zile si u are nimic pe el inafara de loc de munca. Eu am casa mostenita , teren agricol . Ce sa vaintapla in continuare? sa-l dau in judecata pt impartirea creditului pt anu fii si eu urmarita de firma de recuperare?
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 15:14, 18 Septembrie 2011
Va sfatuiesc sa faceti partajul...,veti plati mai putin la banca!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj credit nevoi personale+teren irene_v irene_v Buna ziua, Divortul s-a pronuntat in 2010. In timpul casatoriei s-a dobandit un teren, care a fost achizitionat cu un credit de nevoi personale. Fostul sot ... (vezi toată discuția)
Creditul de nevoi personale se imparte la divort? dumitru70 dumitru70 In anul 2005 m-am casatorit iar in 2014 am divortat de fosta sotie. Impreuna am construit pe terenul parintilor mei o casa in care am locuit pana in prezent si ... (vezi toată discuția)
Partaj credit consum cristidumitru cristidumitru Buna ziua! Deranjez in privinta unei situatii prin care trece o ruda. Sora mea a divortat acum 2 ani. La divort nu s-a solicitat partajul de catre niciuna ... (vezi toată discuția)