In decembrie anul trecut mi-a fost retinut permisul de conducere pentru consum de alcool, mi-a fost intocmit dosar penal prin luna august 2011 iar in acest moment dosarul se afla la procuror(eu contest alcoolemia peste 0,8 si voi apela la forum pentru niste lamuriri) problema ar fi eu ca am facut scoala de soferi in Republica Moldova(sunt rezident aici) si am obtinut permis de conducere valabil international in aceasta tara si doresc sa ma lamuresc pot circula in Romania ? avocatul meu nu a stiut sa-mi raspunda. Eu maine plec in Serbia si Muntenegru in aceste tari pot circula ?
Daca vi s-a retinut permisul pt alcool si nu v-a fost restituit pana acum inseamna ca nu posedati permis si atunci nu veti putea circula nici in alta tara. Mare atentie! Permisul dv ar trebui sa fie acum deja la politia rutiera din localitatea unde aveti domiciliul stabil.
Cred ca nu am fost prea clar permisul meu este la politie retinut din decembrie 2010, in august anul curent am obtinut permis de conducere in Republica Moldova .