OUG 37/2011 Modificari la lg contabilitatii,prevede posibiltatea de a tine contabilitatea unei entitati(SRL)cu o cifra de afaceri la 31.12.2010 mai< decat echiv a 35000euro,SRL X se incadreaza.Un absolvent de studii economice superioare (fa ra a avea calitatea de expert contabil si nici membru CECCAR)poate tine contabilitatea pe baza unei conventii civile?imi poate trimite cineva un model ?Unde se inregistreaza aceasta conventie civila?In cazul in care sunt angajata la o alta societate cu CIM 8 ore/zi mai pot avea si conventie civila?in acest caz cum voi calcula si vira CAS,CASS,Somaj si Impozit(10 sau 16%)?
Multumesc anticipat tuturor,Angela
Puteti tine contabilitate dar in baza unui contract de munca cu timp partial de lucru pentru care se vireaza la stat atat obligatiile angajatului cat si cele ale angajatorului si fara deducere personala.Contractul se inregistreaza la ITM .
Se poate presta o activitate in baza unui asemenea contract ... insa aveti in vedere ca de la 01.10.2011 intra in vigoare Noul Cod Civil care nu mai reglementeaza asa ceva.
Oug 37/2011
alenka
Buna!Lamuriti-ma,deci potrivit acestei ordonante de urgenta orice persoana cu studii superioare (clar economice)poate tine contabilitate!intrebarea mea:am ... (vezi toată discuția)